09 271 2966

Personal Trainerit Järvenpään keskustassa

Syksyn 2021 aikana Hoitokeidas laajentaa palvelutarjontaa personal trainer -palveluihin. Sukupolvenvaihdoksen myötä myös toimintamme muuttuu. Personal trainer -palveluiden myötä pystymme tarjoamaan asiakkaillemme kokonaisvaltaisempaa ja monipuolisempaa palvelua. Järvenpääläisiä palvelee nyt koulutetut ja kokeneet personal trainerit.

Lisensoidut personal trainerit käytössäsi tiloissamme tai kotona Järvenpään alueella.

Hoitokeitaan personal training on valmennusta, jossa jokainen asiakas saa yksilöllisen harjoitusohjelman sekä lisensoidun personal trainerin avukseen. Personal trainerimme ovat pohjakoulutukseltaan fysioterapeutteja ja valmennustyylimme on aktivoiva ja motivoiva. Pääperiaate on se, että Hoitokeitaan personal training -valmennuksen jälkeen asiakas on saavuttanut haluamansa tulokset ja hän on motivoitunut pitämään niitä myös yllä. Aktivoimme siis pysyvään muutokseen.

 

Personal training tapahtuu pääsääntöisesti tiloissamme Tupalantie 7a, Järvenpää. Personal trainerimme tulevat myös kanssasi kotisalille, lenkkipolulle tai muuhun vastaavaan harjoittelupaikkaan Järvenpään alueella. Esimerkkeinä tällaisistä paikoista käyvät:

  • Rampakan portaat
  • Keskustan urheilukenttä
  • Terholan tai Paavonpolun kuntoradat
  • Sekä muut vastaavat paikat

Tyypillinen personal training asiakas sekä valmennuksen kulku

Yleensä pt-asiakkaat kaipaavat tukea painonpudotukseen, oikeiden voimaharjoittelutekniikoiden suorittamiseen. Tyypillistä on myös, että asiakas kaipaa koulutettua motivaattoria ja tsempparia, eli sellaista henkilöä joka ymmärtää hänen elämäntilanteensa hyvin.

 

Markus Lähteenmäki vastaa Hoitokeitaalla siitä, että jokainen personal trainer -asiakas saa hänen tarpeitaan vastaavan valmentajan. Markus (fysioterapeutti ja physiotrainer 2021) ottaa myös itse personal training asiakkaita sekä kipuasiakkaita, jotka ovat kiinnostuneita aktiivisesta fysioterapiasta. Soita ja kysy lisää 092712966.

 

Valmennuksessa alkuun

Hoitokeitaalla sekä personal training että fysioterapia perustuvat huolelliseen tutkimiseen sekä asiakkaan elämäntilanteen ymmärtämiseen. Personal training -prosessi alkaa aina taustakartoituksella sekä asiakkaan tilannetta palvelevilla alkutesteillä. Painonpudotuksesta kiinnostuneet asiakkaat täyttävät ravintopäiväkirjan, jonka jälkeen Hoitokeitaan personal trainer tekee ravintoanalyysin. Seuraavien tapaamiskertojen aikana Hoitokeitaan pt ja asiakas käyvät yhdessä läpi treeniohjelmassa olevia harjoituksia. Tyypillisiä harjoituksia ovat esimerkiksi: voimaharjoittelutekniikka sekä juoksutekniikan perusteet. Kipuasiakkaiden kohdalla fysioterapia on järkevin vaihtoehto. Tällöin harjoittelemme hyvin usein kivun haastamista sekä turvallisia treenitekniikoita.

Personal training -paketit

Treenissä alkuun 3x Personal Training -paketti

Pienempiin treenihaasteisiin tai painonpudotusprosessin käynnistämiseen Hoitokeitaan Treenissä alkuun paketti toimii loistavasti. Tyypillisesti lyhyistä pt -paketeista hyötyvät asiakkaat, jotka kaipaavat täsmätietoa treenitekniikoihin tai esim. ravitsemuksellisiin asioihin.

 

Kolmen personal training -kerran aikana teet tarvittavat testit, saat tavoitettasi palvelevat ohjelmat sekä opit sinua kiinnostavat harjoitustekniikat. Tapaa personal trainerimme Järvenpään keskustan tiloissamme tai sovitaan tapaaminen sinulle sopivassa paikassa.

Hinta: 213€ sis. alv

Pidemmistä personal training -jaksoista voit lukea lisää Kunnon muutos -paketin kuvauksesta.

Kunnon muutos 10x Personal Training -paketti

Kun tarvitset personal traineria isompaan elämäntapamuutokseen tai koet, että Kolmen kerran treenissä alkuun -paketti ei ole riittävä, on Kunnon muutos -personal trainer -paketti sopiva valinta. Tyypillisimmillään Kunnon muutos kestää n.3kk ja sen aikana asiakas oppii kaiken tarpeellisen fiksusta treenistä, ravitsemuksesta sekä kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista.

 

Kuten pienemmät pt -paketit alkaa myös Kunnon muutos -personal training huolellisilla alkutesteillä. Noin kolmen kuukauden aikana tapaat personal trainerisi häneltä saamasi harjoitusohjelman toteutuksen merkeissä. Lopulta viimeisten kertojen aikana tehdään lopputestit sekä saat uudet harjoitusohjelmat. Niitä voit toteuttaa itsenäisesti valmennuksen loputtua.

Hinta: 650€ sis. alv