09 271 2966

Yksilöllisiä tukipohjallisia Järvenpää, Kerava ja Tuusula -alueella

Tukipohjallisia jo 25 vuoden kokemuksella!

Hoitokeidas on tehnyt alaraaja-analyysejä ja tukipohjallisia Järvenpään lisäksi myös Keravalle ja Tuusulaan jo vuodesta 1994 lähtien. Alaraajojen ongelmat voivat vaivata kaikenikäisiä ihmisiä ikään ja kokoon katsomatta. Mikäli haluat luotettavaa ja ammattitaitoista palvelua n.5000 alaraaja-analyysin kokemuksella, kannattaa kääntyä puoleemme jalkojen kiputilojen hoidossa. Soita ja varaa aika! Tai varaa aikasi sähköisestä ajanvarauksestamme!

Apua jalkojen virheasentoihin tukipohjallisilla

Moniin jalkojen virheasentoihin Järvenpäässä, Keravalla ja Tuusulassa on saatu apua yksilöllisillä tukipohjallisilla. Jalkojen virheasentojen aiheuttamat oireet voivat ilmetä erilaisina rasitusvammoina, kovettumina jaloissa, liikavarpaina, luupiikkinä, nilkan, polven, lonkan ja selän kipuina. Erityisesti ns. kaarijalan hoidossa tukipohjallisilla on suuri merkitys.

Tarjoamme alaraajojen rakenteen ja toiminnan analyysia, jonka pohjalta laadimme tarvittaessa hoitosuositukset, henkilökohtaisen harjoitusohjelman tai mikäli tarvetta ilmenee, valmistamme yksilöllisesti muotoillut tukipohjalliset.

Oletko Järvenpäästä tai naapurikunnasta ja koet jalkasi jatkuvasti rasittuneiksi? Haluatko lisää oireettomia askeleita?

Tukipohjallisten avulla voidaan korjata jalkojen liiallista rasitusta ja ryhtivirheitä, jolloin vaivat helpottuvat nopeammin kuin pelkällä harjoittelulla. Pääset nopeampiin tuloksiin tukipohjallisten avulla, yhdistettynä harjoituksiin. Näin pääset myös nopeammin palaamaan työelämään ja harrastusten pariin. Saat lisää oireettomia askelia päivääsi. Sinun tulee siis tukipohjallisten käytön lisäksi noudattaa myös yksilöllisesti suunniteltuja kirjallisia harjoitusohjeita, jotta alaraajojen toiminta normalisoituisi ja toimintakyky pysyisi yllä.

Yksilölliset tukipohjalliset voidaan valmistaa lääkärin lähetteellä tai esimerkiksi hoitavan fysioterapeutin tai jalkaterapeutin suosituksesta, mutta voit hakeutua myös suoraan pohjallistarpeen arviointiin.

Tule jalkojen kartoitukseen ja selvittämään tarvitsetko tukipohjalliset:

 • Jos havaitset jalkojen kiputiloja, kuten nilkkakipuja, polvikipuja, päkiäkipuja tai lonkkakipuja rasituksessa
 • Jos sinulla on alaraajojen alueella toistuvia rasitusvammoja esimerkiksi urheiluharrastuksessa
 • Jalat rasittuvat voimakkaasti seisomatyössä
 • Alaraajojen nivelet tai alaselkä oireilevat ilman selkeää syytä
 • Lääkäri, jalkojenhoitaja tms. suosittelee tukipohjallisia

Soita ja kysy lisää tai tule käymään!

Yksilöllisesti muotoiltavat tukipohjalliset juuri sinulle!

Meiltä saat korkealaatuiset, yksilöllisesti muotoiltavat Askelaid,- Finsole- ja Sidas-tukipohjalliset. Jokainen pohjallispari on oma yksilönsä, niin kuin on käyttäjänsä. Olit sitten Hyrylästä, Kellokoskelta tai Keravalta, niin tarkan alaraaja-analyysin avulla selvitämme oikeanlaisen pohjallisen juuri sinun tarpeitasi varten! Tule käymään liikkeessämme Järvenpäässä tai ota yhteyttä!

Et välttämättä tarvitse monia pohjallisia, mutta lenkkareihin ja kävelykenkiin on olemassa omat, paremmin toimivat materiaalinsa. Kiilojen ansiosta pohjalliset säilyttävät muotonsa käytössä pitkään, toisin kuin pelkästään lämpömuovailluissa pohjallisissa.

 

Pohjallisten valmistus

Tukipohjallisten valmistus aloitetaan valitsemalla sopiva pohjallismateriaali. Materiaaleja on erilaisia riippuen käyttötarkoituksesta, harrastuksesta ja tuen tarpeesta. Materiaaleina on kolmen eri valmistajan, Askelaidin, Finsolen ja Sidaksen tuotteita.

Materiaalin valitsemisen jälkeen pohjallisesta tehdään lämpömuotti muotoilualustalla. Tämän jälkeen muottiin lisätään kiilat, jotka hiotaan asiakkaan tarvitseman tuen mukaan. Pohjalliset saa itselleen noin 1-3 päivän kuluessa, joskus mahdollisesti samana päivänä.

 

Tulethan myös tarkistuttamaan tukipohjallisesi vuosittain!

Pohjalliset kestävät useamman vuoden riippuen käytöstä ja niiden hoidosta. Pohjallisia ei tehdä erikseen joka kenkiin, vaan niitä voi vaihtaa kengästä toiseen.

Suosittelemme, että meillä valmistetut pohjalliset tullaan näyttämään noin vuoden kuluttua käyttöönotosta (tai mikäli pohjallisilla helpottaneet oireet voimistuvat jälleen), jotta niiden optimaalinen kunto ja toimivuus pysyy yllä. Pohjallisten kunnon tarkistuksesta (ei sis. muutostöitä) emme veloita erikseen. Varaathan ajan soittamalla tai nettiajanvarauksestamme.

Sähköinen ajanvaraus
Käytämme analyysin tukena viimeaikaisinta teknologiaa!

Jalkojen toiminnan kartoitus sisältää

 • Alaraaja-analyysin jalkojen kuormittumisesta
 • Manuaalisesti tehdyn nivelten liikkuvuuden tutkimisen
 • Lihaskireyksien testaamisen
 • Liikkumisen analysoimisen
 • Harjoitteluohjeet
 • Juoksun videointi (tarvittaessa)
 • Jalkineopastus
 • Jalkojen skannaus

Hinnasto

 • Alaraajojen analyysi 80 €
 • Yksilölliset tukipohjalliset
  • Lasten koot 45–75€
  • Aikuisten koot 95–135 €

Pohjalliset tehdään aina alaraaja-analyysin pohjalta.

Samana päivänä perutusta tai siirretystä ajasta laskutamme 100 % hoidon hinnasta.

Puhelinajanvaraus

Puh. 09 271 2966

ma-to 8.00-19:30
pe 8.00-16.00
su 16.00-19.30

Jos emme pysty vastaamaan, soitamme takaisin mahdollisimman pian.