09 271 2966

Fysioterapian ja hyvinvoinnin erikoisosaamista Järvenpäässä

Meille on helppo tulla

Järvenpään Fysikaalinen Hoitokeidas Oy sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Järvenpään keskustassa. Löydät meidät Tupalantie 7:stä, jonne on matkaa linja-autoasemalta ja rautatieasemalta vain noin 500 metriä.

Sisäänkäynti toimitiloihimme on katutasossa, Postikadun suunnasta rakennuksen pohjoispäädyssä. Asiakkaille on varattu 5 pysäköintipaikkaa sisäänkäynnin läheisyydessä.

Noin 170 m2:n toimitilamme sijaitsevat yhdessä kerroksessa. Tiloissamme on vastaanotto, neljä fysioterapeutin hoitohuonetta, kuntosali ja kaksi wc:tä, joista toinen on inva-wc.

Soita tai tule käymään!

Henkilökunta

Ari Lähteenmäki

Ari Lähteenmäki

Fysioterapeutti, työfysioterapeutti, koulutettu ortopedinen osteopaatti, hieroja, Personal Trainer, alaraajaspesialisti n.5000 alaraaja-analyysin kokemuksella, Kelan vaativa lääkinnällinen kuntoutus

Joonas

Joonas Heinonen

  Fysioterapeutti AMK, Koulutettu hieroja / urheiluhieroja

Markus Lähteenmäki

Markus Lähteenmäki

 Kohta valmis fysioterapeutti sekä Personal Trainer. Minulle voit varata ajan opiskelijafysioterapiaan ja hierontaan. Tai jos sinua kiinnostaa elämäntapamuutos tai fyysisen suorituskyvyn parantaminen, niin autan myös silloin mielelläni!

Lähestymistavaltani olen kokonaisvaltaisesti sinun tarpeesi huomioiva sekä ratkaisukeskeinen. Etsitään yhdessä parhaat keinot vaivaasi!

Erityisesti mielenkiinnon kohteeni ovat tuki- ja liikuntaelinvaivoissa sekä etenkin alaraajoissa ja lantion seudussa.

Johanna Varvikko

Olen lämminhenkinen sparraaja. Omaan monipuolisen työkalupakin, joten voin auttaa sinua oli sinulla pulmia sitten kehon, kivun tai terveyden kanssa. Toinen puoli ammatistani on liikuttaa ihmisiä heidän sopivaksi kokemallaan tavalla ja tuoda alas tabuja, mitä liikkumiseen ja kehoon on saattanut muodostua. Olen erikoistunut pitkiin pt-valmennuksiin ja fysioterapiajaksoihin. Nämä ovat tuoneet syvyyttä ja nöyryyttä oman ammatin harjoittamiseen. Uskon, että elämän pulmakohdat aukeavat ihmisten välityksellä. Tässä ajassa ei ole aina helpointa löytää omaa itseään ja elää oman näköistä elämää. Siksi olen kiinnostunut siitä, kuka sinä olet ja mitä sinä haluat. Tuloksellisuus syntyy rehellisyydestä, yhteisestä sitoumuksesta ja tasa-arvoisesta asetelmasta. Fysioterapiaan, hierontaan ja liikuntavalmennukseen tullaan itseään varten. Satsaus terveyteen ja hyvinvointiin on pois huomisen huolista!

 

Vahvuudet: uteliaisuus, avoimuus, luovuus

Motto: Kaikki voitot lasketaan!

Titta Rauhala

Titta Rauhala

       Fysioterapeutti, Psykofyysinen fysioterapia, Terveystieteiden maisteri, 

       Kelan vaativa lääkinnällinen kuntoutus

Klikkaa kuvat suuremmiksi!

Sähköinen ajanvaraus

Puhelinajanvaraus

Puh. 09 271 2966

ma-to 8.00-19:30
pe 8.00-16.00
su 16.00-19.30

Jos emme pysty vastaamaan, soitamme takaisin mahdollisimman pian.

Yhteystiedot


Järvenpään Fysikaalinen Hoitokeidas Oy

Y-tunnus 0753086-4

Tupalantie 7a

04400 JÄRVENPÄÄ

09 271 2966

info@hoitokeidas.fi

www.hoitokeidas.fi