09 271 2966

fysioterapiaa järvenpäässä ja tuusulassa

 

fysioterapiaa kasvotusten tai etänä

Tarjoamme yksilöllisiä ja hinta-laatusuhteeltaan korkeatasoisia hyvinvointipalveluja Järvenpäässä. Yksiköstämme löydät mm. fysioterapeutin, osteopaatin ja personal trainerin palvelut.

Viihtyisät fysioterapiatilamme sijaitsevat Järvenpään rautatieaseman läheisyydessä. Meille on helppo tulla kauempaakin. Autoilevat voivat jättää autonsa studiomme eteen autopaikoille. Lämpimästi tervetuloa!

33-vuoden kokemuksella

Olemme Järvenpääläinen perheyritys ja olemme toimineet paikallisesti vuodesta 1988. Meillä yhdistyvät pitkän kokemuksen kautta saatu tieto sekä nuoruuden tuomat uudet tuulet. Uusissa viihtyisissä tiloissamme harjoitellaan ja hoidetaan rennolla otteella.

PALVELUT

Kipeytyykö selkäsi tai kaipaavatko jalkasi huomiota? Haluaisitko harjoitella Järvenpään ensimmäisessä yksityisessä pt-studiossa henkilökohtaisen valmentajan kanssa? Valitse itsellesi sopiva palvelu tai konsultoi fysioterapeuttiamme.

Varaa aika

 

Fysioterapia

Fysioterapeutti auttaa toimintakyvyn haitoissa ja kivun lievityksessä. Meille voit tulla lääkärin lähetteellä tai ilman.

Tutustu

 

Osteopatia

Osteopaatin viisaat kädet tutkivat ja hoitavat kehoon syntyneitä toiminnanhäiriöitä. Monipuoliset tekniikat hoitavat kehoa hellästi.

Tutustu

 

Personal training

Personal trainer auttaa kunnon kohotuksessa ja laatii harjoitusohjelmia. Meiltä löydät Järvenpään rennoimmat trainerit.

Tutustu

 

Hieronta

Hieronnalla helpotetaan lihasjännityksiä ja saadaan ensikäden tietoa kehon tilasta. Kosketus rentouttaa ja tuo terveyshyötyjä.

Tutustu

 

Ravintoneuvonta

Ravintoneuvonnassa tuetaan terveyttä ja joustavia syömistottumuksia. Tasapainoisessa syömisessä myös herkut ovat osa ruokavaliota.

Tutustu

Yksilöllisyys

Meillä jokaisella on yksilöllinen palveluntarve. Olemme uteliaita ottamaan selvää, mistä palveluista juuri sinä hyötyisit.

Monipuolisuus

Palveluvalikoimamme todella on monipuolinen. Valitse yksi tai yhdistele monta yhdeksi kokonaisuudeksi.

Yksityisyys

Meille on tärkeää, että saat tulla tapaamiseen rauhassa. Tämän vuoksi olemme halunneet luoda puitteet, joissa sinä voit keskittyä vain itseesi

Moderni fysioterapeutti harjoittuttaa & hoitaa

Fysioterapia on kehittynyt valtavasti viimeisen 33-vuoden aikana. Nykypäivänä tiedämme, että järkevä liikunta ennaltaehkäisee ja auttaa parhaiten jo syntyneisiin vaivoihin. Tämän vuoksi meillä fysioterapia on ennen kaikkea aktiivista ja asiakasta huomioivaa.

Fysioterapiaan

Meillä on Järvenpään ensimmäinen yksityinen pt-studio

Tiloissamme toimii Järvenpään ensimmäinen yksityinen pt-studio. Studiossamme saat harjoitella ilman väenpaljoutta, ruuhkaa tai ylimääräisiä tuijottavia silmäpareja. Meillä voit tulla nais- tai miesvalmentajalle, kaikki valmentajamme ovat pohjakoulutukseltaan fysioterapeutteja. Turvallista, eikö vain?

Personal trainerille

20 000€ edestä jatkokoulutusta

Fysioterapeuttimme ovat kouluttautuneet kuntoutukseen, liikuntaan ja ravitsemukseen liittyen.

30 000 työtuntia

Meillä koulutus ja kokemus yhdistyvät.

5 000 alaraaja-analyysiä

Terveet askeleet pitävät liikunnan imussa mukana. Alaraaja-analyysillä saat huolettomia askeleita.

10 000 yksilöllistä tukipohjallista

Valmistamme yksilölliset pohjalliset käsityönä itse alusta loppuun.

Kiitos paljon avusta!

Dolor purus non enim praesent elementum facilisis. Mauris rhoncus aenean vel elit scelerisque mauris. Vulputate mi sit amet mauris commodo. Odio eu feugiat pretium.

Richard Hansen - 09/10/2020

Insert review title here

Dolor purus non enim praesent elementum facilisis. Mauris rhoncus aenean vel elit scelerisque mauris. Vulputate mi sit amet mauris commodo. Odio eu feugiat pretium.

Richard Hansen - 09/10/2020

Insert review title here

Dolor purus non enim praesent elementum facilisis. Mauris rhoncus aenean vel elit scelerisque mauris. Vulputate mi sit amet mauris commodo. Odio eu feugiat pretium.

Richard Hansen - 09/10/2020

PALVELUT 2

Kompaktissa yksikössämme on perinteisempien kuntoutuspalveluiden lisäksi tarjolla erilaisia laitehoitoja. Vaikka kuntoutuksen painopiste on siirtynyt aktiiviseen suuntaan, me koemme, että monipuolisuus kannattaa. Cryo-huippukylmähoito on esimerkiksi mainio apu kivunlievityksessä ja akuutin tulehduksen hoidossa.

Varaa aika

 

Alaraaja-analyysi & yksilölliset tukipohjalliset

Terveitä askeleita ja iloisia kilometrejä alaraaja-analyysillä. Teemme yksilölliset tukipohjalliset paikan päällä itse käsityönä.

Tutustu

 

Cryo-huippukylmähoito

Kipua tai akuutti tulehdus? Cryo-huippukylmähoito on tehokas tapa rauhoittaa tulehdusta paikallisesti ja vähentää kipua nopeasti.

Tutustu

 

Laitehoidot

Tutustu monipuolisiin laitehoitoihimme. Meiltä on saatavilla mm. LymfaTouch hoitoa , jolla tuetaan kehon luontaista nestekiertoa.

Tutustu

Osteopaatti kuuntelee käsillään

Osteopaatti tarjoaa tehokasta ja turvallista käsillä annettavaa hoitoa kehon erilaisiin kiputiloihin ja toimintahäiriöihin. Yleensä osteopaatin vastaanotolle tullaan, kun kärsitään selän, niskan, ylä- tai alaraajojen kiputiloista. Lempeällä käsittelyllä halutaan lievittää kehoon syntyneitä virheasentoja ja palauttaa kehon luonnollisia fysiologisia prosesseja. 

Osteopatiaan

Alaraajafysioterapia ja tukipohjalliset

Teemme jalkojen kuntokartoituksia ja valmistamme yksilöllisiä Sidas-tukipohjallisia. Fysioterapeutin tekemä alaraaja-analyysi antaa tietoa jalkojen mahdollisista toimintahäiriöistä ja virheasennoista. Analyysin pohjalta laadimme hoitosuositukset, henkilökohtaisen harjoitusohjelman ja tarvittaessa yksilöllisesti muotoillut tukipohjalliset sinun käyttöösi.

Alaraaja-analyysiin

Omaan hyvinvointiin satsaaminen kannattaa - arkikin sujuu leppoisammin

Varaa aika

Sähköinen ajanvaraus

Meidän tiimi

Tutustu mahtaviin tyyppeihimme ja valitse itsellesi sopiva ammattilainen!

Ari

Fysioterapeutti

Osteopaatti

Personal trainer

Markus

Fysioterapeutti

Personal trainer

Joonas

Fysioterapeutti

Urheiluhieroja

Johanna

Fysioterapeutti

Personal trainer

Ravintovalmentaja

Opi meiltä

Tieto helpottaa oloa, välitetään hyvät viestit etenepäin. Blogissamme löydät tietoa terveydestä ja toimintakyvystä.