VelaSmooth hieronta

VelaSmooth:n elós teknologiassa hyödynnetään lämpöenergian ja syvähieronnan yhdistelmää. Alipaineeseen perustuva imurullaus parantaa kudosten aineenvaihduntaa ja edistää ylimääräisen nesteen poistumista. Menetelmä sopii esimerkiksi leikkauksen jälkeisen tai imunestekierron häiriön aiheuttaman turvotuksen hoitoon.

Infrapunavalon, alipaineen  ja rullien mekaanisen käsittelyn yhdistelmällä voidaan kudoksia muokata kolmiulotteisesti vähentäen lihaskireyksiä, arpikudosta (kuten revähdysvammat) ja parantaen kudosten aineenvaihduntaa. Infrapunan lämmittävä vaikutus parantaa kudosten joustavuutta ja alueen verenkiertoa vähentäen myös tulehdusta, jolloin hieronnan rentouttava vaikutus saavutetaan perinteistä hierontaa tehokkaammin ja kivuttomammin. Menetelmä soveltuu erinomaisesti urheilijoille, koska käsittely on kudoksia säästävää ja harjoittelu mahdollista jo samana päivänä. Hellävaraisuutensa vuoksi menetelmä sopii myös esimerkiksi fibromyalgia- ja reumapotilaille, joille manuaalinen käsittely saattaa olla liian kivulias.

 

Kiusaako selluliitti? Entä jos kerromme, että selluliitin saa pysyvästi pois?

VelaSmooth menetelmä on myös yksi harvoista tehokkaista keinoista hoitaa selluliitti pois pysyvästi. Samoin voidaan hoitaa paikallisia sitkeitä rasvakertymiä, jotka reagoivat huonosti ruokavalion muutoksiin tai liikunnan lisäykseen. Alipaineen vaikutuksesta rasvasolujen beetareseptorit aktivoituvat ja solu alkaa luovuttaa energiaa, jolloin sen koko pienenee, hierovat rullat muokkaavat soluja ympäröivää sidekudosta ja aktivoivat kollageenikudoksen tuotantoa, jolloin iho kiinteyttyy ja tasoittuu. Hoidon tuloksellisuus edellyttää viikon välein tai useammin annettavan 3-12 hoitokerran sarjaa. Alla olevasta linkistä voit tutustua tarkemmin menetelmän tuloksiin esteettisissä hoidoissa. Ota rohkeasti yhteyttä, niin autamme suunnittelemaan hoitojakson, jolla saavutat tavoitteesi.

Lisätietoja:

http://www.velasmooth.com