McDavid- tuet

Saat meiltä huippulaadukkaat urheilun suoja- ja terveystuet. Valikoimaan kuuluvat esimerkiksi:

  • Selkätuet
  • Hyppääjänpolvi -tuet
  • Polvituet
  • Nilkkatuet
  • Rannetuet
  • Tenniskyynärpäätuet

McDavid on toiminut urheilulääketieteen, -teknologian ja kehityksen huipulla yli 30 vuotta. Kaikki suojavarusteet ja urheilutuet kuntoilijoille ja urheilijoille saivat alkunsa McDavidista. Tavoitteena on urheilijoiden menestyksen tukeminen ehkäisemällä vammoja ja loukkaantumisia sekä parantamalla suorituskykyä ja motivaatiota.

Erilaiset urheilutuet vähentävät loukkaantumisia sekä nopeuttavat urheilijan kuntoutusta sekä loukkaantumisen jälkeistä paluuta harjoitteluun. McDavid -urheilutuet ovat mukavia päällä, ja tukia löytyy eri tuen tasoilla sekä säätömahdollisuuksilla. Tuotteita on saatavilla myös neopreenistä valmistettuna, jotka tuottavat lämpöä lihaksiin.


Suojia, tukia, siteitä, hihnoja ja nauhoja löytyy polviin, nilkkoihin, sääriin, pohkeisiin, olkapäihin, kyynärpäihin ja ranteisiin. Ne auttavat etenkin niitä henkilöitä, joilla on nivelrikko tai -tulehdus, bursiitti, jännetupentulehdus, Osgood-Schlatterin syndrooma, penikkatauti, jännetulehdus, tenniskyynärpää tai muu vamma. Ne ehkäisevät ja nopeuttavat esimerkiksi akillesjänteen, eturistisiteen, kinnerjänteen, nivelsiteiden, polvilumpion, nelipäisen reisilihaksen, nilkkojen ja muiden vammojen parantumista sekä lievittävät kipua.

Urheilutuet suojaavat kehon avainalueita urheilussa rajoittamatta kuitenkaan sujuvaa liikettä. Ne sopivat eri lajeihin ja niissä on eri suojatasoja. 


Muita tukia tilataan tarpeen mukaan. Kysy lisää!

Varaa aika etukäteen tukien sovitukseen. 

Lue lisää valmistajan sivuilta: http://www.mcdavid.eu